Marraskuun tilinpäätös


Valmistuneita ja käsityörintamalla tapahtunutta marraskuussa

1. Ensimmäisenä tapahtumana oli blogiarpajaisten palkinnon luovuttaminen voittajalle.
2.Ensimmäinen käsityö oli pitkikset, jotka valmistuivat nuorelle sotaurholle viileisiin telttaretkiin yms. puuhasteluun, jota harrastetaan tuolla SA-palveluksessa.
3. Toinenkin viulu sai villapaidan. Viulun pitäminen lämpimänä/tasalämpöoisenä tai pitäisikö sanoa tasakosteana on tärkeää sen vireessä pysymisen takia.
4. Tilkkupeitto 1. on ollut työn alla. Tikkaaminen on todella hidasta puuhaa. Puolessa tunnissa ei saa aikaan juuri mitään… Taitaa mennä pitkälle keväälle ennen kuin kaksi muuta, jo valmiina olevaa peittoa valmistuvat myös tikkauksien osalta. Peittoja 4 ja 5 en uskalla edes ajatella, vaikka niiden palat odottavat jo puolivalmiina ompelemista…
5. Pipareita. Vieläkin enemmän pipareita. Marraskuun aikana olemme tehneet yhteensä 3 nelinkertaista taikina-annosta pipareiksi. Muumitalo on osoittautunut ongelmalliseksi. Se muotti on jotenkin liian pitkä ja kapea. Ei ole minun makuuni. Taikina tuppaa repeämään ikkunoiden kohdalta. 😦

Käsityörintamalla ovat aika kehnot valmistumisasteet. Sen sijaan meuhtaaminen jatkuu tuolla kuvablogissani Kuvauksia by Neulekirppu.

Jätä kommentti

Kategoria(t): Tilinpäätökset 2006, Tilinpäätös

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s