Here are old pilot and bold pilots, but not old, bold pilots.- Vai onko?

Lööpissä tiedetään kertoa, että iso poika itkettää pientä (ajattelutoimintansa osalta lähes näkymätöntä) tyttöä. Voi, voi.
Jostakin syystä en ole koskaan kauheasti tuntenut sympatiaa näitä erojuttujaan julkisuudessa levitteleviä ihmisiä kohtaan. Asiahan ei minulle kuulu. Vaikka tavallaan kuuluu, sillä maatamme johtaa mies, joka etsii itselleen naisseuraa. Ihan kuin sadussa, jossa prinssi ei löydä prinsessaa. Tässä tapauksessa prinsessa olisi halunnut prinssin, mutta prinssi ei halunnut (tätä) häntä haluavaa prinsessaa. Prinssi ei tiedä sitä, että mies valitsee naisen, joka valitsee hänet. Mutta elämä opettaa prinssinkin valitsemaan valitsijan. Älä ole ylpeä vaikka olet kaunis, kuolet sinä kuitenkin ja mätänet kuin nauris. Näin kirjoiteltiin ennenvanhaa kiiltokuvavihkoihin.

Mutta koska hän kerran on prinssi, voisi hän kuuluttaa, että valitsee puolisokseen sellaisen ja tällaisen typyn. Ehdokkaat voivat tulla esittäytymään Kesärantaan tai jonnekin muualle aiheeseen sopivaan ja tietenkin mahdollisimman näkyvään paikkaan. Voisivat kaikki tunnustukselliset paparatzit ja muut salakuvauksen ystävät tai sellaiseksi aikovat päästä harjoittelemaan ja avustamaan julkisuuskamppailussa.

Tässä nimenomaisessa tapauksessa ihmettelen, että miten herra isoherra on onnistunut valitsemaan seuransa noin huonosti. Ihmettelen myös sitä, että eikö herra isoherra ole jo tarpeeksi mokannut tekstiviesteillä. Jos mokasta 1 ja 2 olisi voinut jotakin oppia, niin ainakin itse olisin taipuvainen niiden perusteella ajattelemaan, että tekstiviestejä tai sähköposteja ei kannata lähetellä. Ei ainakaan niille, joiden lojaalisuudesta ei voi olla 100% varma. Ja voiko jostakin olla. Ei voi.
Tai
Ellei koko juttu ole showta.
Ja molemmat ole sen takana.
Ja siksi haluakin juuri tällaista julkisuutta.
Pysyvät mielessä.
Tyttökin voi sitten pyrkiä eduskuntaan. Sitten kun on saanut riittävästi ilmaista mainosta. Tai EU-parlamenttiin. Siellä on parempi palkka.
Kas, kun joku puolue ei ole vielä pyytänyt.
Jos julkisuutta ei haluta ja homma ei ole sovittu, niin voisiko joku konsultti antaa koulutusta siitä, kuinka treffejä sovitaan ja miten seurustellaan ja minkä tyyppisiä tipuja kannattaa valita. Ja toisaalta tipu(i)lle voisi olla kurssi siitä millaisia munia kannattaa koriinsa kerätä. Vai olisiko tässä seuraava potentiaalinen tosi TV- formaatti: tyttöystävä herra isoherralle muunneltuna maajussista sekoitettuna miljonäärin tyttöystävään. Voisin toimia sen juontajana. Olen siihen hommaan riittävän vanha ja kärttyinen.

Mikään ei ole muuttunut tässä(kään) vuosituhansien kuluessa. Rakastajat ja rakastajattaret ovat ja pysyvät. Se on sitä ihmisen ikävää toisen luo (Näyte)

Ilta-Sanomat tietää siis kertoa tänään, että:

Susan Kuronen: Matin viesti sai itkemään28.12.2006 06:59

Susan Kuronen sai viime perjantaina tekstiviestin, joka sai hänet purskahtamaan itkuun. Viesti tuli pääministeri Matti Vanhaselta.

Kuronen oli itse aiemmin ollut yhteydessä Vanhaseen.

– Minulla oli joulukuun puolivälissä niin paha olo, että laitoin Matille viestin, jossa kerroin olostani ja siitä, että arvelin tarvitsevani terapiaa voidakseni käsitellä näitä asioita. Matti ei kuitenkaan vastannut viestiini,

Susan Kuronen oli vieraana viime perjantaina TV2:ssa esitetyssä Pressiklubi -ohjelmassa. Lähetyksen jälkeen Matti Vanhanen laittoi yllättäen Susanille viestin, joka sai tämän itkemään.

– Hän vähätteli pahaa oloani huomauttamalla, että hyvinhän jaksoin tunkea itseni televisioonkin, vaikka olen muka terapian tarpeessa. Ilmeisesti hän ei tajunnut, että ohjelmassa esitetty haastatteluni oli nauhoitettu jo marraskuussa. Matti myös syytti minua siitä, että kaikki ikävä julkisuus on vain omaa syytäni, koska olen antanut eroomme liittyviä haastatteluja.

– Matin viesti sai minut itkemään, koska olisin toivonut häneltä vähän lämpimämpää suhtautumista varsinkin nyt, kun jouluun oli vain pari päivää.
Tulosta Postita

EDIT: 30.12.2006

Aarno Laitinen taitaa olla sukulaissielu tietyiltä osin.
Iltalehti 30.12.2006

Kansanedustajan sivistys
30.12.2006 0:38

Anne Pohtamo pyrkii eduskuntaan kristillisten kansanedustajaksi. Todellinen sovinisti ei suinkaan paheksu kansanedustaja Anne Pohtamoa, sillä hänen aikansa menisi haastatteluihin ja kuvauksiin, joten hänellä ei olisi aikaa häiritä eduskuntatyötä. Hänestä ei olisi siis minkäänlaista haittaa eduskuntatyölle – ei tosin mitään hyötyäkään. Paljon suurempi haitta on vihreiden lapsineroista, sosiaalidemokraattien ja vasemmistoliiton kiukkuisista hoivatädeistä tai eduskunnan kiusanhengistä, lääkäreistä.

Usein ihmetyttää, kuinka olemattomilla tiedoilla kokemuksella eduskunnassa pärjää. Kahvilan pöydässä paljastuu, että yksikään seurueen kokoomuslaisista kansanedustajista ei ole lukenut esimerkiksi Tuntematonta sotilasta tai mitään muutakaan kotimaista tai ulkomaista peruskirjaa. Historian tiedot ovat olemattomat. Lähihistoria on tuntematon.

Muutaman vuosikymmenen takaiseen tilanteeseen verrattuna eduskunnasta on tullut sivistymätön. Kovin harvan kansanedustajan kanssa voi keskustella uusista kirjoista, vanhoista puhumattakaan. Kun Erkki Tuomiojan erinomainen kirja Häivähdys punaista oli joulun alla myyty loppuun kaikista kirjakaupoista, menin toiveikkaasti kysymään sitä eduskunnan asiamiespostista, joka ottaa myyntiin poliitikkojen mieliksi heidän kirjojaan. Luotin kokemukseeni, että kansanedustaja ei lue eikä ainakaan osta omilla rahoillaan kirjoja.

Yllätykseni Tuomiojan kirja oli eduskunnastakin loppunut, vaikka sitä oli tullut erä uutta painostakin. Ihmettelin myyjälle kirjan loppumista, kun kansanedustajat eivät osta koskaan kirjoja. Myyjä kuiskasi, ettei yksikään kansanedustaja ostanutkaan kirjaa, vaan kaikki ostajat olivat eduskunnan virkamiehiä. Olisihan se pitänyt arvata! Voin jo ennustaa, ettei Tuomiojan kirjasta voi eduskunnan saunassa keskustella loman jälkeen muiden kuin Paavo Lipposen, Antero Kekkosen, Arto Bryggaren ja aniharvan muun kanssa.

Kansanedustajat selittävät usein, ettei heillä ole aikaa lukea kirjoja, käydä teatterissa, konserteissa tai oopperassa, koska aika menee valiokuntien asiantuntijalausuntojen lukemiseen. Pötyä! Suuri osa kansanedustajista ei lue edes asiantuntijoiden lausuntoja, koska se voisi rikkoa heidän pinttyneitä ennakkoluulojaan.

Hedelmöityshoitoihin perehtynyt gynekologi kirjoitti kahdeksan liuskan selkeän lausunnon, mutta lakivaliokunnan jäsenet eivät vaivautuneet lukemaan sitä, koska he olivat lyöneet kiinni mielipiteensä, eivätkä halunneet asiantuntijoiden horjuttavan sitä. Joskus ihmetyttää sekin, miten tietämättömiä ja ennakkoluuloisia kuuden laudaturin tyttösiä tulee suoraan koulun penkiltä vihreiden kansanedustajiksi. Yhdelläkin on tapana panna kädet korvilleen ja kirkua hysteerisesti, jos hän joutuu kuulemaan esimerkiksi ydinvoimasta tietoja, jotka loukkaavat hänen ennakkoluulojaan.

Kun kansalaiset maaliskuussa valitsevat kansanedustajiaan, voi pohtia, kannattaako eduskuntaan valita kielitaidottomia, sivistymättömiä moukkia, jotka häpäisevät Suomen ulkomailla. Voisi edellyttää, että koulussa olisi oppinut jo sen verran englantia, ettei eduskunnan heti tarvitse lähettää Kanaalin saarille kalliille kielikursseille, joilla kieliopinnot jäävät sivuseikaksi ja uudet romanssit pääasiaksi.

Vaalitilaisuuksissa ehdokkailta voisi kysyä kielitaitoa, lukeneisuutta ja historian tietoja. Sivistymättömiä moukkia eduskunnassa on yllin kyllin.

AARNO LAITINEN

Perunanpaistamisen jalo taito ja ruusunkasvatus

Mainokset

3 kommenttia

Kategoria(t): Verenpaine nousee

3 responses to “Here are old pilot and bold pilots, but not old, bold pilots.- Vai onko?

  1. Iines J

    Vai tuollaista kuuluu Susan-Matti-rintamalta ja mä kun luulin sen jutun olevan jo menneen syksyn lumia. Tuo suhde näyttää olevan lähellä sydäntäsi, kun siitä noin pitkään kirjoitit. 😉

  2. Neulekirppu

    Joo. Mun täytyy varmaan hankkia nitrot tämän jutun takia. Laitan laskun niistä sitten tuonne Valtioneuvostolle. ;D
    Tuleehan siitä mm. Sama Suntti, Sun Simatta tai Ansa Muttis. Harmi, että noissa nimissä ei ole muita kirjaimia.

  3. Paluuviite: Tarinamaanantai 37: Perunanpaistamisen jalo taito ja ruusunkasvatus « Neulekirppu’s Weblog

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s