Blogianalyysi


Nyt lienee taas sopivan hidastempoinen aika tarkastella taas tätä blogiliikennettä. Kameraveneen Mari taisi aloittaa, joten jatketaan siitä, sillä tämä on ollut tässä jo työn alla muutaman päivän. Yksittäisistä hakusanoista ylivoimaisesti suosituin on Neulekirppu.

Tallilla -osaston suosio on selkeästi kasvanut edelleen. Suosituin yksittäinen tai pitäisikö sanoa luetuin juttu on ollut hevosen uittamiseen liittyvä postaus.

Hyvänä kakkosena hankkisinko hevosen – myytäviä hevosia ja kolmosena tallilla-osasto eli ns. pääkategoria.

Monty Robertsiin liittyvä postaus pitää pintansa myös pintansa sekä hevosen terveyteen liittyvä postaus on sekin kymmenikössä.

Syötävää osaston jutut tulevat hyvänä kakkosena. Syötävää-hakusana on suosituin ja toista sijaa pitää edelleen leppäkerttukakkuja ja muita lastenkakkuja postaus.

Tuholaiset-osaston hakusana on jostakin syystä sellainen, jolla tänne tullaan ulkomailta. En tiedä, mistä moinen voisi johtua. Ilmeisesti luulevat joksikin pomminpurkajaksi. Ehkä verbi tuhota on tuttu. Papintappaja on keulilla. Ilmeisesti joku aikoo ottaa papin hengiltä, mutta tämä papintappaja on tuholaishyönteinen tai paremminkin ehkä kuoriainen.

Suosikit 11-20 ykkösenä on Monty Robertsiin liittyvä postaus
Lapsille-osaston postauksista leikkimökin ohjeet on järjestyksessä seuraava. Toukokuun kokonaisuus lienee jossakin linkattuna, sillä se on sitten seuraava. Yksin liikenteessä ärhentelyni on noussut toiseen kymmeniköön, angervot, kasvitaudit, blogeja ja valokuvatorstain haaste tanssi on jostakin syystä tässä mukana. Marja-aronia -postaus on pitänyt pintansa lähes vuoden.

21-30

suosituimmasta poimintoina ovat mm. hevosen terveydestä , kakkalista, murotaikinapiirakka, ja raparperi kukkii

31-40
omena, aleksanterinleivos, sienet , Kyra Kyrklund ja joitakin linkkikoosteita sekä valokuvatorstain haasteita näyttää olevan tässäkin mukana

41-50

MM. mannerheimin sima, valkosipulileipä, hevosen iän määrittäminen hampaista, luonnollinen hevosmiestaito, verenpaine nousee– kokonaisuus, pohdintaa ja surun kohdatessa oppaita postaukset löytyvät tästä.

Edelleenkin blogiini tullaan pääsääntöisesti googlettamalla. Kävijämäärä näyttää vakiintuneen keskimääräisesti noin 125 päiväkävijään. Vaihteluväli on ollut viime viikkoina 83-244 välillä.
Ufona oli lähimenneisyydessä jostakin syystä postaus Muumilaakosen elämää II, jonne näytti löytävän tiensä vierailijoita yhdestä sun toisesta maasta aivan käsittämättömästi. Ilmeisesti Muumit ovat pop.

Suosituimmat reitit tänne ovat:
1. Google
2. forum/hevostalli.net/referal
3. blogger.com/referal (tästä olen todella yllättynyt)
4. inspis.vuodatus (Valokuvatorstai)
5. Kaisan blogin kautta klikataan seuraavaksi eniten
6. suoraa tulijat
7. Eniro
8. Haloefekti blogi
9. Tarinamaanantai
10. del.ico.us/referal

Vastaavasti käsityöblogin, sen alkuperäisen Neulekirpun, kävijät tulevat n. 80% blogilistan kautta ja loput googlettamalla tai suoraan.

Jätä kommentti

Kategoria(t): blogeista, blogianalyysi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s