Kaninkuvatahnaa

Kaninkuvatahnaa

Neulekirppu kävi kaupassa neiti 4ween kanssa ja osti sille jonkun tuubin, jonka päällyksessä poseerasivat pari lajitoveriani. Väriltään valkoisia. Täytyy kuulkaa sanoa, että sydän jätti ainakin kolme lyöntiä väliin, kun neiti 4wee tuli sitä tuubia tänne häkinliepeille esittelemään. Se lieversi innoissaan, että kato Musta Kani, täällä on kuule tällainen tuubi jossa on kaninkuva. Minä tietysti heti ajattelin pahimman kautta ja toivoin, että en olisi kuullut yhtään mitään. Mieleeni juolahti nimittäin, että Neulekirppu on löytänyt kaupasta jotakin uutta leivänpäällistä. Loput varmasti arvaattekin. Huh. Kyllä siinä kenen tahansa sydän lakkaa lyömästä.

Sitten neiti 4wee ryhtyi puhumaan hampaista. Että hampaat, että pitää pestä. Että hampaat pestä. Jaaha, että kuinka!!! Olin ilmeisesti jo niin järkyttynyt edellisestä järkytyksestä, että tämä asia ei saanut sydäntäni hakkaamaan hitaammin eikä juuri nopeamminkaan. Sen sijaan paukautin takajalkaani niin kovaa, että neiti säikähti ja lähti pinkomaan Neulekirpun luo huutaen, että äiti, kani ei tykkää mun hammastahnasta.

Neulekirppu näytti siltä, että ei se ymmärtänyt asiasta yhtään mitään. Sanoi vain neidille, että ei sitä hammastahnaa saa antaa kanille, puree vielä sen tuubin rikki. Siinä vaiheessa minäkin tajusin, että siellä sisällä ei ollut lajitoverin jäännöksiä eikä se ollut tarkoitettu ainakaan minulle. Koska, jos Neulekirppu sanoo, että ei saa antaa kanille, se itseasiassa voisi jopa olla kokeilemisen arvoistakin. Mutta päätin että tunkekoot hampaansa täyteen vaikka kaninpapanoita, jos siitä iloiseksi tulevat. Huh, huh. On tämä kuulkaa touhua. Mitähän nämä seuraavaksi keksivätkään?

Eläkää te rauhallisemmin

t. Musta Kani

4 kommenttia

Kategoria(t): huumori, Lapset, Mustan Kanin päiväkirja, tarinat

4 responses to “Kaninkuvatahnaa

 1. kootee

  :=D

  Käyppäs KH:lla kylässä!

 2. Neulekirppu

  ;D joo mä kävin vastaamassa sille.

 3. Liisa

  Minäkin katselin noita tuubeja eilen kaupassa, mutta en sortunut! Ostin ihan vaan tavallista. 🙂

 4. Neulekirppu

  Liisa: joo täällä tuo neiti 4wee saa aika usein tahtonsa läpi tällaisissa jutuissa. En ole kuitenkaan ryhtynyt kasvatusneuvoja jakelemaan, koska minulla itselläni ei ole jälkivasvua.

  t. Musta Kani

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s