Kirppulan Wokki

Taas kerran tuli kokattua wokkia
Yksi parhaista ostoksista on Hackmanin wokkipannu. Wow. Olen tykästynyt siihen.

Kirppulan wokki

½ kg sipulia ohuina siivuina ja valkosipulia 3-5 kynttä
300 g (noin) kaalia
1 kg porkkanan siivuja (perunankuorimaveitsi on näppärä)
ruokailijoiden määrästä riippuen 800-1200g lihaa (kanaa tai possua)
mausteet valitun lihalaadun mukaan
Aina kuitenkin chiliä ja valkopippuria sekä paprikajauhetta

Silppua kasvikset
lämmitä wokkipannu
aloita paistaminen hitaimmin kypsyvästä aineksesta

hauduta
lisää reilusti hunajaa
Kun riisi (keitetään eri kattilassa) on kypsää lisää wokki-aineksia pussillinen makusi mukaan pataan ja anna hautua 6-8 min

Mausta Chilikastikkeella, tabascolla tms. tuliliemellä

Finfood tarjoilee luomu-wokkia

Itämainen wokki (Plaza.fi)

Itämaisen wokin makuun pääsee myös S-ruokamaailmassa

Mairen blogissa on broileri-kasvis wokkia

Porowokkia voi ryhtyä kokkaamaan

Sydänmakaroneista vikkelä Wokki Myllyn Parhaiden tapaan

Wokki (kotikokki.net)

Advertisements

3 kommenttia

Kategoria(t): Syötävää

3 responses to “Kirppulan Wokki

  1. lepis

    Wokkiruoka on kyllä tosi hyvää, helppoa ja nopeaa. Meillä väännetään niitä paljon ja usein, tosin ilman lihaa. Nam.

  2. Neulekirppu

    Lepis: Niin on! Näihin ei kyllästykään.

  3. saturation

    Maukkaan näköistä ja kauniin väristä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s