Voiko kanin myydä?

Neulekirppu oli sitä mieltä, että minun ei tarvitse tänään kirjoittaa yhtään mitään. Se oli tosi pahalla päällä, heti aamusta alkaen. Nousi ilmeisesti väärällä jalalla sängystä. Se oli käynyt eilen töistä tullessaan kolmessa kaupassa etsimässä minun herkkuruokaani ja missään sitä ei ollut ollut. Se sanoi, että vielä tuo kani, jonka takia pitää rampata koko kylä läpi kahteen kertaan. Olisi kiinnostavaa tietää, mitä muuta se on puuhannut tänään. Ei se yleensä koko päivää ole noin vihainen. Ja on se meikeläisen ruokia ennenkin etsinyt ympäri kaupunkia, eikä se siitä ole meteliä pitänyt. Taitaa olla tulossa vanhaksi.

Heheh minä muuten tiedän, että tässä perheessä isäntä tulee aivan kohta miehen ikään. Hehehe. Neulekirppu on leiponut jo jotakin pikkuleipiä ainakin. Sitten se on suunnitellut mitä vielä leipoo ja ketä juhliin kutsutaan. No se tietää meikeläiselle häkkiä ainakin kolmeksi päiväksi. Sen verran ne juhlat tässä talossa tapaavat kestää, mutta pari luvattua piparia joulukalenterissa auttaa kummasti kestämään tuollaiset häkkipäivät.

Minä näin muuten menneellä viikolla pihassamme oravan. Harmitti vähän kun se siellä paineli häntä tanassa puuhun ja puusta alas. Minä en ole nimittäin koskaan päässyt kokeilemaan kiipeämistä. Olen sitäkin hommaa monta kertaa ajatellut tekeväni, mutta koskaan ei ole tullut tilaisuutta sellaiseenkaan urheiluun. Eikä kuulemma tulekaan. Toivoin nimittän sen auton lisäksi lahjaksi kiipeilykenkiä ja kypärää. Ei tule. Uusi heinäpaali on luvassa tammikuussa. Entistä on kuulemma sen verran vielä jälellä, että sinne saakka päästään.

KooTee sentään osaa pitää lemmikistään hyvää huolta, nimittäin Viivi oli saanut komean mönkijän. Sillä onkin sitten Viivin kiva huristella pitkin Jokelan katuja.
Tallilla on muuten yksi hevonen pantu myyntiin. Neulekirppu sanoi, että se on liian hyvä hevonen tuntiratsuksi. Ei pidä masentaa hyvää hevosta tuntihevosena, oli omistaja sanonut. Tuli tuosta vaan mieleeni, että mitäs minulle taphatuu, kun Neulekirppu saat tuosta idean. Laittaakohan se meikeläisenkin kohta myyntiin. Jospa minä olisin tähän taloon liian iso ja liian paljon sähköjohtoja syövä kani ja se päättäisi iskeä hintalapun takamuksiin ja sanoisi, että hei hei.
Olen pelännyt, että se katkaisee kaulani jonakin päivän, mutta että se voisi myydä meikeläisen jollekulle vieraalle ihmiselle ei ole totta tosiaan käynyt päässäni ollenkaan. Mutta eihän kania voi niin vaan myydä kuin hevosta. Kani on pieni ja se asuu sisällä ja hevonen on iso ja se asuu tallissa. Eihän?

Mainokset

3 kommenttia

Kategoria(t): huumori, Mustan Kanin päiväkirja

3 responses to “Voiko kanin myydä?

 1. Viivi koira

  Terve Kani!
  On sulla noita ongelmia mietittäväksi, onneksi on joulu tulossa myös sinulle. Saat varmasti jotain kivaa, ei Kirppu voi olla niin saita! Etsiihän se ruokaakin ympäri kaupunkia vaikka vihoitteleekin siitä.
  Minäkin jouduin olemaan eilen häkissä, kun KooTeellä oli vieraita, ri oikein tykännyt, kun halusin kokoajan hyppiä ja remuta. On se sitten kummaa ettei yhtään tykätä pienestä ystävällisyyden osoituksista?

  Minä kyllä uskon, että pikkuneiti kyllä pitää huolen siitä ettei sinua myydä. Jos alkaa uhkailemaan niin siitä vain bloggaat taas Iines J; se kyllä saa Kirpun taas aisoihin. KooTeetä se ei ota kuitenkaan todesta, kun kirjoittaa aina puutaheinää.
  Eipä nyt muuta
  Viivi

 2. Iines-täti

  Iines-täti puuttuu asiaan taas, kuten Viivin isäntä KooTee tuossa kirjoittikin. Meille mahtuu hyvin yksi hyvätapainen musta kani, joka ei järsi sähköjohtoja. Turussa on nääs niin kummallisia johtoja, että niistä saa aikamoisen sähköiskun ja pahimmassa tapauksessa pääsee vanhalle hautuumaalle.

  Täti luulee, että Neulekirppu on vaan harmissaan niille kauppiaille, jotka eivät älyä hankkia sun lempisapuskaasi kauppoihin. Eihän Kirppu voi sulle olla vihainen, kun sä olet sen oma rakas Kani.

 3. Neulekirppu

  Terve Viivi!

  Minä soitin Neulekirpulle ja vähän tömistelin kopeani, että eikös jo voisi ryhtyä vastailemaan.
  No se sanoi, että sillä on niin KIIRE että ei meinaa muistaa hengittää. Heheh Mari sille oli jo eilen sanonut, että kannattaisi muistaa, että ei käy huonosti.
  Mutta näin joulun alla pitää saada monta juttua valmiiksi se selittää ja sitten on noi synttärit.
  Onhan niissä puuhaa, mutta blogiaan se ehtii kuitenkin vaihtamaan.
  Kummallista.

  On se kuule Viivi niin kova uhkailemaan, että kukaan ei enää edes usko sitä. Tosin osaa tuo isäntäkin. Se tapaa uhata aina, että tulee vieraita, kun ei oikein siivouspuuhat maistu. Kerran se uhkaili koko porukkaa vierailla eikä kukaan tehnyt mitään. Neulekirppukin vaan löhösi sängyllä ja luki jotakin kirjaa.
  Sitten kuului pim bom… ovelta.
  Loput voitte arvata. ;D
  Minut heitettiin häkkiin, niin kuin olisin ollut sen päivän suurin roska. Otin herneen nenään tietenkin.

  IinesJ: kerron Neulekirpulle, että jos se ei käyttäydy kunnolla, muutan Turkuun. Mutta minä en halua vanhalle enkä uudellekaan hautausmaalle… silti muutaman sähköjohdon pureminen on harkinnassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s