Mustan Kanin muuttoilmoitus

Tässä kuvassa olen minä, Musta Kani. Monet teistä jo tuntevatkin minut. Ainakin Neulekirpun mielestä jo aivan riittävän hyvin, mutta omasta mielestäni ei vielä ollenkaan läheskään. (Tämä kuva on julkaistu siellä Kuvauksia by Neulekirpussa, mutta tunnettehan jo tyypin. Se ei välttämättä meikeläisen toiveita pahemmin toteuta.)

Mustan Kanin päiväkirja alkoi ilmestyä tässä taannoin. Vaadin nimittäin jo lähemmäs vuoden verran, että minäkin saisin kirjoitella, mutta lupaa ei hellinnyt. Ei vaikka yritin. Sitten, niin Neulekirppu itse sanoo, sillä naksati yllättäen päässä ja se antoi minulle luvan kirjoittaa muutaman jutun.

No kuinka ollakaan. Se on ryhtynyt pelaamaan näiden blogiensa kanssa ja esim. viime viikolla minä en saanut kirjoittaa ollenkaan. Yritin rummuttaa häkissäni ja istua tietokoneen alla ja maata sängyllä ja sohvalla, mutta mikään ei tehonnut. Ei edes uhkailu, että purisin pari sopivaa sähköjohtoa poikki.

Tällä viikolla, onneksi, Neulekirppu sai palautetta sähköpostiinsa, jossa sitä vaadittiin antamaan minulle päiväkirja takaisin. – Kani tylsistyy, jos se ei saa pohtia maailman menoa ja sitäpaitsi kanin jutuista saa enemmän selvää kuin sinun omistasi, viestissä sanottiin. Heheh. Niin sitä pitää. Kiitos vaan kommentista anonyymi ystävä!

Lisäksi IinesJ on apunani aina kun Neulekirpun kanssa tulee muita ongelmia milloin missäkin asiassa ja sitten kirjoitusasioissakin minulla on nyt oma asiamies. Käännyn heti puoleesi, anonyymi ystäväni, jos kirjoitusmahdollisuudet loppuvat. Minä perustan kohta kaikkien eläinten ammattiliiton Kaikille oma tietokone, auto ja kuukausiraha huvituksiin. Se on oikeaa lemmikin elämää, se.

Iinekselle muuten tiedoksi, että kalenteri on pelannut yllättävän hyvin, kun ajattelee missä osoitteessa häkkini sijaitsee. Olen saanut sovituksi kaikkea herkkua päivittäin, mutta tänään tajusin, että ananasmehua ei tulekaan sen takia niin usein, että sillä haluttaisiin ilahduttaa minua, vaan ihan vain siksi, että sitä on pakko antaa nyt useammin kun kuulemma olen taas karvanajolla. Mutta minä tyydyn tähän. Enkä nyt tälläkertaa valita enempää.

Paitsi Viiville vielä kysymys, että mitens se mönkijä on pelannut?

Voikaa hyvin ja valmistelkaa joulua rauhallisesti.

Terveisin

Musta Kani

21 kommenttia

Kategoria(t): Mustan Kanin päiväkirja

21 responses to “Mustan Kanin muuttoilmoitus

 1. Minä – Kikikulta, 6v, kultainen noutaja – suuresti ilahtuneena luin esityksesi eläinten ammattiliitosta, vaikka tietokone minulle kyllä tuohon nurkkaan lattialle onkin jo asennettu ihan ilman liittoakin. Isäntä kyllä sanoo, että se on emännän kummallista huumoria, kun vanha tietsikka tuollai pitää koiralle huonosti , siis ergonomian huomioon ottaen, asetella.
  Kuulin kyllä puhuttavan jostain kierrätyksestä, en vain saanut selvää, miten se minuun liittyi, en taida uskalta kysyä, jos vaikka olivat minua suunnitelleet jotenkin kierrättää- huh!
  Hirmuisen hyvää viikonloppua Mustalle kanille ja emännällesi! Toivoopi Kikikulta.

 2. Ps. klikkaapa ”punaista Leenaa”, kommentin lähettäjää siis, niin saat nähdä melkoisia lemmikkikavereita!

 3. Moicca Kani!

  Hauska huomata ettei sinusta ole tehty rukkasia, vaikka pikku pakkasetkin alkoivat.
  Kyllä se ihan oikein on, että saat kirjoitella ja kertoa mitä kaikea se Neulekirppu on taas kesinyt kiusaksesi.
  On se sitten varsinainen kirppukasa!
  Minä joudui9n eilen olemaan melkein kokopäivän yksin, kun KooTee oli kuvaamassa jotain ihme kuvia taas blogille. No, hyvä, että edes sitä tekee eikä makaa vain sohvalla tai naputtele tietokonetta, että minäkin pääsen jotain kirjoittamaan.
  Ottivat mönkijän pois, kun se kuulemma on tämän vuoden suurin TURHAKE! Ajattele nyt, eikös tuo ole ihan hölöä, ensin annetaan sitten otetaan pois…snotaan vain, että koiran ei kuulu sellaisella ajella, On vain paineltava neljällä tassulla vaikka olisi kuinka paljon lunta, vaikka eihän sitä ole vielä yhtään. Se on kuulemma SusuPetalin syytä, ettei ole, on se nelisilmä sellainen noita.

  KooTee käski sanoa, että oletko huomannut, että bloggerissa on taas muuttunut, siinä voi valita myös WordPerssin alasvetovalikosta johan vissiin voi laittaa linkin. Sano, että kokeilee!

 4. Hei Kikikulta 6v!
  Kiva, että kirjoitit. Mielläkin isäntä pitää Neulekirppua vähän outona.
  Sanoi kerrankin, että älä nyt vaan ihmisille puhu tuolla tavalla, että kani
  mukamas kirjoittelisi. Neulekirppu siihen, että ei tietenkään, että eihän se mutta kani itse.
  😀
  Mies pyöritteli päätään ja tuijotti häkkiini. Siinä vaiheessa yritin mennä näkymättömäksi, kun en ollut varma, oliko se jo käynyt ostamassa paistin viikonlopuksi.
  Huh.

  Kävin katsomassa tuota blogia ja kuvia! Neti 4wee oli niistä erityisen ilahtunut.

  t. Musta Kani
  ———————

  Moicca Viivi!

  Että ottivat sulta mönkijän. Mitä, mitä ihmettä. Että pitää kävellä. Kukas sillä sun mönkijälläs sitten huristelee se nelisilmä susupetal vai? Sitä taidankin varoa tiedä vaikka taikoisi meikeläisen Neulekirpun toivomuksesta sammakoksi. Huh.

  Jaa että bloggeri on uusinut linkityspolitiikkaansa. No hyvä.
  Neulekirppu on väsännyt niitä linkkejään, mutta se ei ole nyt kuitenkaan kuulemma tekemässä mitään paluumuuttoa.
  Kuulemma kerta riittää vanhalle naiselle. Hehheheh se ei osaa tätä tietotekniikkaa niin kovin hyvin kuitenkaan, vaikka luulee osaavansa. Tuossa se on hikoillut tämän uuden bloginsa kanssa.

  Mutta kuule Viivi, kyllä tässä rinnanalusta vähän kylmäsi, kun se toi taas tuon ompelukoneen tuonne pöydälle. Ajattelin, että jokohan se on hakenut sen pölkyn ja ryhtyy tekemään kanikintaita. Mutta onneksi ei. Se oli tekemässä jotakin aivan muuta. En kuulemma saa sanoa.
  No en tietenkään. Paras pitääkin suu kiinni, että eivät käpälät katkea.

  Mukavaa kuitenkin, että KooTee vie sinua välillä ulos. Sano, että makaaminen ei tee ihmiselle hyvää.

  Mukavaa viikonloppua, Viivi!

  t. Musta Kani

 5. hotanen

  Kaniturkki olis poikaa.

 6. Hotanen mä arvaan ton. Kuule mä luulen, että sä kirjoitat täällä ton Neulekirpun kanssa vaan siksi, että saisit tietää, koska meikeläinen heittää lusikan nurkkaa, jotta sitten voisit tulla monttubileisiin mukamas itkemään. Joo että kaniturkki sulla on vaan mielessä.
  Sä oot onneksi niin iso, että musta ei oo sulle turkiksi. Eikä pari kaveriakaan vielä riittäis.

  Mä en Hotanen toivota sulle minkäänlaista viikonloppua.
  Mutta kun lähistölle eksyt, niin puraisen heti pyöränkumit puhki tai autosta bensaletkun poikki.

  Pidä varas vaan.

  t. Musta Kani

 7. hotanen

  No rukkaset kumminkin.

 8. Jaa mä luulen, että saat multa nyt rukkaset ihan muuten vaan. Tuollai niinku kuvannollisesti.
  Ainakin mä kerron Neulekirpulle, että mä en oo sun kaveris enää.
  Kaikenlaasten höpöttimen kanssa sekin täällä kaveeraa.
  Ei uskois vanhasta ihmisestä.

  Laita nenäliina taskuun ja lakki päähän, kun meet pihalle. Ja koita nyt sitten samalla käyttäytyä niin, että hanki ittelles enempää ikävyyksiä noilla puheillas.

  t. Musta Kani

 9. Vai kävit kurkkaamassa sitä koira-kissa blogia, hyvä!Mutta eikös sinun kannattaisi tehdä rikosilmoitus Eu:n jonnekin tuomioistuimeen
  rasismista tai jotain – keksit varmaan, vaikutat melkoisen kekseliäältä.
  Onhan se kumma, jos ei kaneja – mustia vielä – päästetä blogiin. Voitaisiin kyllä perustaa neiti4wee&mustakani&valkokulta6wee blogi! Mitäs tuumit?
  No ei tuosta emmännästä ole vieroitukseen lähtijäksi, kun tuossa kurkkii koko ajan, milloin itse pääsisi koneelle.
  Heippa , kirjoitellaan!
  Kikikulta

 10. No, nyt sitä lähdetään! Sinne katkolle nimittäin – nettikatkolle tai netin vieroitukseen nimittäin! Saapipa nähdä, tuleeko emännälle vieroitusoireita ja mimmoisina ne ilmenee, jos ilmenee! Kertoilen lisää, kunhan palataan. Karttele visusti H :lla alkavia !Kuulemisiin!
  Kikikulta

 11. Kikikulta, tuossahan onkin ideaa.
  Minä taidan tehdä muutaman lemmikkieläinten oikeuksiin liittyvän valituksen ja laitan tuon Neulekirpun tiukille.
  Eihän sitä voi kania pitää miten tahtoo ja haluaa.

  Ja kiitos varoituksesta.
  Taitaa vastaisuudesta olla parempi, että tekee heti tuosta H:lla alkavasta ilmoituksen Viiville ja sinulle. Saatte avustaa vähän takaa-ajossa jne.

  Neulekirppukin muuten pitäisi sitoa kiinni seinään, että se ei istuisi täällä koneella jatkuvasti. Toivottavasti sinun emäntäsi blogittomat päivät sujuvat ilman ylimääräisiä yskähdyksiä.

  Mukavaa lomaa Kikikulta

  t. Musta Kani

 12. Viivi

  Ei sillä Hotasella oo autoa, ei ole vissiin korttiakaan. Vanha viinakortti saattaa löytyä, kun on niin vanha ukko ja kerää kaikenlaista vanhaa krääsää. Jos puret niin pure nilkkaan, minä olisin tehnyt niin jo viime kesänä jos olisi tullut moikkaamaan Karstulaan, mutta jänisti. Raukkis.

 13. Ai jaa, että se ei aja autoa.
  Varokoot sitten, sillä Neulekirppu ajaa.
  Ja varokoot erityisesti henkikultaansa, kun
  Neulekirpulla on Musta Hevonen kopissa.
  Se menee mutkat suoraksi.
  Olen ollut kyydissä.
  Musta Hevonenkin on välillä varmaan ihan merisairas, jos
  sitä sanaa voi maantiellä huonovintisuudesta käyttää.

  Mutta sitä en tiennyt, että se jänistää.
  Me kanit emme jänistä, me kanistamme.

  Nyt minun pitää kuulemma lopettaa.
  Neulekirppu sanoi, että se saa syytteen, koska soitan poskeani
  kaikille.

  Voi hyvin Viivi

  t. Musta Kani

 14. KooTee

  NYT SIELLÄ PALAA PAVILJONKI, ETHÄN VAAN KANI POLTA TURKKIASI?

 15. Onneksi en sentään.
  Paviljonki on vaarallisin paikka täällä.
  Ensiksi sieltä romahti katto.
  Ja nyt sitä poltetaan.
  Minä en mene sitä paikkaa lähellekään enää.

  t. Musta Kani

 16. Kiva kuulla susta, Kani! Sä näytät tosi upealta tuossa kuvassa. Oletko jo pyytänyt Neulekirpulta tonttulakkia? Sun pitäisi ehdottomasti saada tonttis, sillä punainen sopii sulle erinomaisesti.

  Jos ongelmia tulee, niin pistä viestiä tulemaan. Mukavaa joulunodotusta, mitähän pukki mahtaa sulle tuoda lahjaksi?

 17. Hyvä, että pääsit muuttamaan Neulekirpun mukana! Ei tämä olisi mitään ilman Mustaa Kania… Uutta juttua vielä ennen joulua? Antaiskohan Kirppu lupaa, jos oikein kiltisti pyytäisit?

 18. hotanen

  Joku jänistää, neulekirppu kanistaa.

 19. Hei IinesJ!
  hienoa, että olet täällä.
  Kiitos, kiitos kehista. Tässähän ihan punastuu.
  Neulekirpun mielestä minä en nimittäin näytä tuossa kovin hyvältä.
  Karvaa on lähtenyt nimittäin uuden tieltä.
  Mutta ei se mitään.

  Pahoin pelkään Iines, että en saa mitään lahjoja.
  Olen purrut tämän vuoden aikana liian monta sähköjohtoa jo poikki.

  t. Musta Kani

  No terve Mari!
  Kiva, että sinäkin olet samaa mieltä,
  että juttuja pitää saada kirjoitella.

  Mukavaa joulua Rutulle ja Suhille.
  Tuolle Hotaselle pitää vielä vastata.

  t. Musta Kani

  Kuules Hotanen,
  Ole sinä varovainen, että et sinäkin opi
  jänistämisen sijasta kanistamaan.

  t. Musta Kani

 20. Paluuviite: Bilekakkuja ja Mustan Kanin horoskooppi 2008 « Neulekirppu’s Weblog

 21. Hello Black Rabbit. I am very happy to meet you. Today I am putting your photo up on my blog! Thank you for sending me a message; I hope we will get to know each other well in the future. You are a very pretty rabbit with your big brown eyes and shiny black fur. You must have a lot of fun at your house, with your five playmates, and especially the youngest one. I only have two adults to play with, but they are very nice and they also feed me very good food.

  Speaking of food, what kind of food do you eat?

  Miss Kitty

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s