Hevoskirppu A ”horseflea”

Hyvät ystävät,

On pakko kertoa totuus. Ei ole kuin reilu kuukausi, kun kerroin meidän Kirpun hevoskaupoista. Ette voi ikinä uskoa, että se on nyt taas tekemässä uusia hevoskauppoja. Muistanette kuinka se sanoi, että ei se enää hanki hevosta.

Hahahah. Tarina on vasta alussa. Se kuuli, että yksi sen vanha hevoskamu on tulossa myyntiin. Puskaradio toimii näillä hevosnaisilla. Ensiksi tekstari sieltä ja toinen täältä yhdelle ja toiselle tutuntutulle. Ja sen jälkeen muutama varmistus, pari puhelua ja hahhah sitten seuraava onkin jo puhelu, jossa tehdään alustavat kaupat. Eikä siinä enää muisteta, mitä hevosenpito vaatii. Vaikka muistettaisiinkin ei välitetä. Sillä tallilla se on ollut aivan yhtä paljon kuin ennenkin. Hah. Tuuliviiri mikä tuuliviiri.

No se hyvä puoli tässä on, että minä tunnen jo entuudestaan tämän hevosen. Olen ollut sitä katsomassa monen monta kertaa ja olemme siis jo varsin hyvät kaverit, enkä ole sinänsä kovin surullinen. Neiti 5wee ei ainkaan ole. Se suri Mustan Hevosen myymistä ja kyselee vieläkin, koska se tulee takaisin. Tämä hevonen on muuten Neulekirpun elämässä ensimmäinen, joka ei ole musta. Yhteistä näille Kirpun hevoselle on kuitenkin ollut se, että niiden nimet ovat kaikki alkaneet samalla kirjaimella. Hauska sattuma.

Neulekirppu on viettänyt kaikki illat nyt sitten tämän hevosen luona. Tallipaikan jonotus kestää ja kirppu ajelee autolla, saastuttaa luontoa ja suurentaa ekologisen jalanjälkensä jälleen megaluokkaan.

Minun päiväkirjani on kuulemma katkolla. Mutta sellaista on elämä. Toiset asiat ovat kiirellisimpiä kuin toiset.

Terveisin

Musta Kani

P.S.  Nyt täytyy kyllä sanoa, että onneksi Neulekirppu ei  tällä kerralla hankkinut ruunaa… Lukekaapa  tuo. Neulekirppu meinasi tukehtua nauruun.

Dear friends,

I have to tell the truth. As you remember, about a month ago I told you that she has sold the Black Horse. Yes. That was time when she said that she shan’t buy a horse any more. Of course never again, doesn’t her.

Well, it is called a grapevine… These horse-women have got that kind of a piece of technical wizardry. Well they sent at very first some texts to each others, and then just some phone calls to ask for are that true. And just a few minutes later a tentative agreement…

Such is life. She is a real weathercock as I told before. Well. Miss 5years is really happy. She has been missing a lot of the Black Horse. And she even knows this horse. So she is really happy about.

And me… What about me? I also know the horse. She is a great lady horse. And she is also the first horse in Neulekirppu’s life that is not black. But one thing is however similar. The name of the horse starts by the same letter than all the other important horses of her life have been started.

Her schedule is full again. That is life. She does not to have time for my diary. I feel sorry for that. But as said, that is life. Love to my friends, especially Miss Kitty, Veijo and Ulpukka, and the other cats and Viivi-the dog.

With love

Black Rabbit

6 kommenttia

Kategoria(t): valokuvaus

6 responses to “Hevoskirppu A ”horseflea”

 1. Hei Musta Kani, täällä Kiki, joka miettii:
  Ei ne mitenkään yllättäviä ole nuo sinun emäntäsi mielenliikkeet, muistelen noin parikymmentä kertaa kuulleeni oman emäntäni kertomuksen siitä, miten Nekku koiran kuoleman jälkeen meni kaksi vuotta, kun emäntäni sanoi, ettei ikinä uutta koiraa ja kuinkas ollakaan, seuravat kaksi vuotta enenevässä määrin pulpahteli pintaan ajatus, josko sittenkin ja kyllä se kiva olisi varsinkin mökillä jne. Kunnes sitten syyskuun 11. 2001 tämä kyseinen henkilö otti puhelimen ja soitti, että kyllä se Kiki nyt vaan meille otetaan!
  Heti sen soiton jälkeen tulikin puhelu, että pitää panna TV auki, oli tapahtunut kauheita New Yorkissa.
  Kyllä minä olen tyytyväinen ailahtelevaan emäntääni, että ailahdus toi minut tänne , on täällä ihan ”kissan päivät” näitten vanhusten kanssa.
  Luulen siten, että uusi hevonen tulee olemaan samaa mieltä olostaan sinun emäntäsi luona.

  Mielenkiintoista viikonloppua ja tulevaa viikkoa myös!
  Ps. minut aikovat jättää Lahteen viikoksi, kun itse lähtevät huitelemaan jonnekin Mustalle merelle, se on kyllä kovaa ! sieltäköhän mustat kanit tulevat, tässä vain mietin?

  Terveisin Kiki

 2. Terve Kani!

  Minä arvasin tuon, ei kirppu karvoistaan pääse, eikö ollutkin hauskasti sanottu.

  Minulla on nyt täällä Loviisassa kiireet ajat, kunon kaksi kivaa kaveria.’Tuo KooTeen blogilla oleva puussa kiipeilevä Ruffe-orava ja sellainen pieni lepattavakorvainen Demi. Pyydän, että Kootee ottaa meistä kolmesta kuvan ja laittaa vaikkapa blogille. KH;kin siitä varmaan tykkäisi.
  Nyt pitää mennä iltapalalle.
  Moikka, kirjoitellaan taas ja varo ettei hepo potkaise.

  Viivi

 3. Morjens pitkästä aikaa! Mä luin tuota umpisuoli-juttua ihan liikuttuneena: ei ole maailmasta vielä ilo ja hauskuus kadonnut. Kiitos, kun jaoit jutun kanssamme!

  Sun kannattaa hankkiutua väleihin sen uuden hevoisen kanssa, ties, vaikka saisit ilmaiskyydin Turun suuntaan, kun hepalla on tänne asiaa. Tämä on kiva kesäkaupunki, sanovat.

 4. Oh my, a new horse!! Well, you are very patient about it…yes, that is life! And Miss 5 Years is happy too…that is good. Well, dear Black Rabbit, perhaps now and then Nuelekirppu will still have a quick moment for your diary.

  Miss Kitty will miss you. I shall let her know the news.

  Sara

 5. Hello Dear Black Rabbit! What are you doing these days? Are you enjoying more sunshine and green growing plants and flowers? I hope that you are well and healthy, and being given special treats to eat (but no electric wires)….

  Hugs from Miss Kitty

 6. Miss Kitty

  Hugs from our family.
  We don’t have our dear Black Rabbit
  any more. Sara can tell you more about that.

  Love
  Neulekirppu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s