Valkoisen talon valkoinen kattaus

Asuntomessut Vaasassa Jämerä -kivitalo

7 kommenttia

Kategoria(t): asuminen ja sisustaminen, photography, valokuvaus

7 responses to “Valkoisen talon valkoinen kattaus

 1. susupetal

  Valkoinen, luonnovärinen, beige sisustus ja kattaus lienee suomalaista designia ja muotoilua perinteisimmillään, kun ajattelee Aaltoa, Muuramea ja niin edelleen, satunnaisina väriläiskinä joku Marimekon kuosi verhoissa, tyynyissä.
  Huokaus, minusta se on kamalan tylsää, koska rakastan värejä.

 2. Joo, yhdyn Susupetalin mielipiteeseen. Ei tuosta voisi syödä!

 3. Keittiö oli niin valkoinen, että silmiin otti.
  Siellä ei taideta paljon sanomalehteä lueskella…

 4. Älkääs nyt, kaikkien kukkien pitää saada kukkia. Sitä paitsi: tämä taisi olla niitä harvoja taloja, jotka Vaasassa oli jo etukäteen tehty tietylle perheelle ja perhe nimenomaan halusi täysvalkoisen, vaikka heillä on pieniä lapsiakin. Minä toisaalta haluaisin nähdä tuon talon jotain 5:n vuoden päästä, kun siellä oikeasti on sitä huttua hellalla keitetty ja mustaavaa sanomalehteä luettu päivttäin. Sinänsä pidin hyvin raflaavana (posiitiivisesti) tuota täysvalkoisuutta, vaikken sitä omaan kotiini kelpuuttaisikaan.

 5. Ihmettelin kovasti, kun jossain lehdessä oli esitelty lapsiperheen tilaamaa täysvalkoista kotia. Eikö edes eri sävyjä ja jotakin muuta mukana kuin pelkkää kovaa vitivalkoista? Minusta koti näytti hengettömältä ja mielikuvituksettomalta, mutta sellainenhan saattaa perheen sisustusvastaavakin olla.

  Entä fenshui? Qi-energia ainakin kiertää kovissa ja kiiltävissä pinnoissa ja kaikuukin siellä penteleesti. Pidän valkoisesta ja pelkistetystä, mutta jotakin ihmimillistä sinne tarvitaan mukaan. Ja väriä!

 6. Krisu: joo niin pitää, mutta kukinnasta huolimatta, mä olen sitä mieltä, että meidän täällä blogistaniassa täytyy ehdottomasti kitkeä joitakin sisustuksellisia rikkaruohoja välillä pois. 😀 😀 =D

  Katriina: olen samaa mieltä, että että noin vitivalkoinen näyttää hengettömältä. Mulle tuli ahdistava olo noin valkoisessa huushollissa.Oikeastaan vähän sellainen olo, että olisi mennyt sairaalaan. Jotenkin vielä se, että siellä ei ollut edes verhoja pehmentämässä tunnelmaa, korosti valkoisuutta.

  Lastenhuoneeseen oli laitettu punaista, mutta tuollaisen kiiltävän valkoisen seurana se tuntui tulevan päälle, vaikka sitä ei ollutkaan paljon.
  Valkoista meilläkin on pääsääntöisesti, mutta kyllä sitten lampuissa, matoissa jne, on sävyjä. Aika moni muuten kääntyi tässä talosta pois.

  Positiivista tässä talossa oli sen pohjaratkaisu. Se oli selkeä.

 7. Paluuviite: Kirppu News August 2008 Elokuu 2008 « Blog Archive « Neulekirppu’s Weblog

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s