Vauva lastenhoitajan nyrkkeilysäkkinä

Mitähän on mahtanut tämän lastenhoitajan päässä liikkua, kun hän on ottanut nyrkkeilysäkikseen 11 kk vanhan vauvan? On tietenkin lähtökohtaisesti aivan käsittämätöntä, että ihminen, joka on tuollaisessa ammatissa, käyttäytyy tuolla tavalla.  Tosin se ei kuitenkaan liene tavatonta. Eriasteista väkivaltaa osuu lasten kohdalle siellä sun täällä: milloin omassa perheessä, milloin koulussa, milloin kaveripiirissä, milloin opettaja koulussa tai päiväkodissa kaltoinkohtelee jne.

Sitten aikuisena ollaan moniongelmaisia. Mennään kännissä duuniin, piikitetään potilaita hengiltä, alistetaan kumppania parisuhteessa, ollaan kettumaisia työkavereille ja kavereille tai kun kaveri ei halua kuunnella samaa kanavaa tai katsoa töllöstä samaa ohjelmaa, laitetaan se haluamaan, vaikka pakolla. Ja sitten ehkä se kaikista surullisin, kun ”se” ei halua olla mun kaa, niin kalautetaan henki pois siltä ja parilta sen kaverilta ja lopuksi itseltä jne. ”Niskasta kiinni ja puukolla selkään, jos ei se muuten suostu.” Tosin vähän eri yhteydessä ehkä Isontalon Antti ja Rannanjärvi tuota keskustelua kävivät.

Jos ei ihan ääripäitä olla, niin ainakin kalastellaan etuja ja hyväksyntään itselle ja muista viis… Syy on jokatapauksessa aina muissa ei itsessä. Tämä on oikeasti aika ahdistavaa.

Henkisestä väkivallasta ei jää välittömästi silminnähtäviä jälkiä. Vaikutukset näkyvät vuosien päästä. Hitaasti, mutta varmasti.

Iltaledessä ollut uutinen alla:

Vauva ei kovasta käsittelystä huolimatta loukkaantunut pahasti. Source: (NEWS4JAX.COM)

Vauva ei kovasta käsittelystä huolimatta loukkaantunut pahasti.

Lööppi kirjoitti:

Yli 10 minuuttia kestävällä videolla näkyy, kuinka 53-vuotias lapsenvahti riuhtoo 11-kuukautista vauvaa lattialla. Hän myös potkii vauvaa ja heittää suuren kumipallon tätä päin niin kovaa, että lapsi kaatuu.

Pahoinpitely tapahtui Floridassa Yhdysvalloissa sijaitsevassa yksityisasunnossa noin viikko sitten. Lapsenvahti pidätettiin keskiviikkona ja hän on myöntänyt tekonsa. Hänen aviomiehensä mukaan nainen ei ole koskaan aiemmin joutunut vaikeuksiin työstään.

Poliisin mukaan lastenvahti on perustellut käytöstään sillä, että hän oli ollut vihainen lapsen vanhemmille.

Tapaukseen tutustuneen syyttäjän mukaan naisen selitys on täysin älytön. (Video)

Mainokset

1 kommentti

Kategoria(t): Lööpistä löydetty, muistilappuja, Verenpaine nousee

One response to “Vauva lastenhoitajan nyrkkeilysäkkinä

  1. Paluuviite: Parasta ennen… « Neulekirppu’s Weblog

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s