Vauvalle tatuointi?

Iltalehti tietää kertoa, että pikkutytön äiti haluaa tatuoinnin vauvalle! Voi hyvänen aika. Tatuoinnin vauvalle. Ja leppäkertun, kun se on söpö. Entäpä, jos vauvan mielestä se ei enää olekaan kovin söpö, kun hän on murkku tai sellainen 20-vuotias. Kas kun ei laiteta tuttipulloa. Se olisi vielä söpömpi. Tai kirjoittaisi takapuoleen, että äidin pikku prinsessa tai itse tehty tai jotakin vastaavaa. Itse ainakin olisin pimahtanut, jos takapuoltani koristaisi leppäkerttu tai joku vastaava. Olisi ollut tiukkaa mennä tietyn ikäisenä uimahalliin tms. paikkaan.

Hei haloo ihmiset. Vauva on ihan aikuisten oikeasti ihminen, jota pitäisi kyllä suojella kaikelta sellaiselta, josta hänelle voisi olla tulevaisuudessa ylimääräistä harmia.

Se, että itse kerää kehonsa täyteen tatuointeja, lienee oma vapaaehtoinen valinta aikuiselle, mutta kun tatuointeja aletaan keräämään 4 kk vanhalle vauvalle, ollaan mielestäni kyllä ylitetty jokunen sellainen raja, että mennään hieman niinkuin sellaiselle alueelle, että…

Eiköhän vauvalle ja alle 18-vuotiaalle voisi suositella näitä siirtokuvia, jotka kuluvat ihosta pois, jos kuva täytyy välttämättä saada.

Tai toinen vaihtoehto tietenkin on, että olen niin luutunut käsityksiltäni ja asenteiltani, että olen ympäristölleni vaarallinen.

Lööpissä luki näin:

Pikkutytön äiti etsii netin keskustelupalstan kautta luotettavaa tatuoijaa, joka olisi valmis tekemään hänen lapselleen tatuoinnin.

Nainen kertoi tammikuun lopulla kirjoittamassaan viestissä harrastavansa miehensä kanssa tatuointeja ja lävistyksiä. Hänen pikkutyttönsä oli tuolloin neljän kuukauden ikäinen, ”maailman rakkain ja suloisin prinsessa”.

Nyt äiti haluaisi, että tytön alavatsaan tehtäisiin leppäkerttutatuointi. Se olisi pieni, kaunis ja tyttömäinen kuva.

Lue perjantain 26.3.2010 Iltalehdestä, miten äiti perustelee netin keskustelupalstoilla tyrmistystä aiheuttanutta tatuointihanketta ja mitä poliisi, lastensuojelualan asiantuntijat sekä julkkistatuoija Wilma Schlizewski hankkeesta sanovat.

Mainokset

2 kommenttia

Kategoria(t): Lööpistä löydetty, muistilappuja, Verenpaine nousee

2 responses to “Vauvalle tatuointi?

  1. Edesvastuutonta hölmöilyä tuo on! Toivottavasti kaikki maailman tatuoitsijat ovat sen verran fiksuja, että osaavat kieltäytyä kunniasta.

  2. Mä kans toivon.
    Voi olla, että toiveeni on turha.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s