Kehitämme labrassamme uuden ajan työntekijän prototyyppiä

Työolot eivät taida olla kovin huiketa eräässä huonekaluliikkeessä. Siksi Kirppulandian salaisissa labroissa on ryhdytty kehittämään sellaista työntekijän geenimaipulaatiota, joka soveltuu työpaikkoihin, jossa täytyy kyetä olemaan 24/7 syömättä, juomatta, pissaamatta ja kakkaamatta. Suoritamme koe-erille ruoansulatusjärjestelmän poistoa ja toisille koe-erille jätteenpoistojärjestelmän ulkoistamista. Otamme vastan vapaaehtoisia koehenkilöitä. Viemme pari lautakasaa  päättäjille ja marja-aikaan katamme kivat retkieväät metsän siimekseen, jotta saamme asiaamme tukea myös lainsäädännön kautta.

Valtakunnan suurimpaa juhlaa varten olemme palkanneet kiinasta ompelijoita ja hankkineet samasta paikasta upeita kankaita, joista ystävällismielisesti meihin suhtautuvat tahot voivat poimia mieleiset kuosit ja valita itselleen sopivan mallin. Kauneusleikkaukset suoritamme samaan hintaan puvun sovituksen yhteydessä.

Ellei asiat etene kaavailemallamme tavalla, julkistamme sähköpostit, puhelinnauhoitukset ja kaiken muun omien tarkoitusperiemme turvaamiseksi keräämämme materiaalin. Luottotoimittajamme alesta ja pöllöparkista hoitavat asian ammattitaitoisesti. Tapauksissa, jossa katsomme joutuneemme harhaanjohdetuksi, suoritamme valvonta- ja perintätoimet paikallisten  kokeneiden ja ammattitaitoisten yrittäjien avulla.

Ystävällisesti

Koe-eläinlaitoksen pääjohtaja

Neule K. Irppu

Taloussanomat Ikean työntekijät päätyivät päivän lakkoon Italiassa viime perjantaina. Lakon syynä olivat epäinhimillisen olot, kuten purukumikielto ja tiukkaan rajoitetut vessassa käynnit.

Nämä jopa paniikkia aiheuttaneet työolot ovat olleet vallalla Ikean Corsicon-tavaratalossa Milanon maakunnassa.

– Protestoimme sitä asennetta, jolla johtajat luovat työntekijöille paineita, kertoi paikallisen ammattiyhdistyksen edustaja Massimo Aveni.

– Hyödyttömiin kurinpitotoimiin kuuluvat muun muassa henkilökohtainen vaino ja se, että työntekijät eivät saa purra purkkaa, sanoi Aveni uutistoimisto Bloombergille.

Huonekalujätti lähetti myöhemmin uutistoimistolle vastauksensa kiistaan sähköpostilla: Ikea noudattaa samoja sääntöjä kaikissa 16 Italian myymälässään, koska se laittaa asiakkaiden tarpeet kaiken edelle.

// <![CDATA[
document.write('’);
// ]]>Ikea on kutsunut ammattiyhdistyksen edustajat paikalle alkuviikosta keskustelemaan näistä väärinkäsityksistä ja selvittämään Corsicon tilanteen perin pohjin.

Saman italialais-Ikean työntekijöillä oli jo viime vuoden joulukuussa puolen päivän lakko, jolla he vastustivat johtajien pelottelua ja liiallista työtaakkaa. Ne aiheuttivat Ikea-väen mukaan jopa sairauspäivien kasvua sen jälkeen, kun työntekijät pyörtyivät ja saivat paniikkikohtauksia.

Viimeksi helmikuussa Ikean työntekijöiden ja työnantajien sukset menivät pahasti ristiin Ranskassa. Siellä huonekalujätin pääkonttori oli jopa hetken vallattuna ja useita tavarataloja suljettuina lakkojen vuoksi.

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Lööpistä löydetty, muistilappuja, sekalaista sälää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s