Miten käy Jonaksen?

Jonaksen olisi kannattanut pohtia hyvissä ajoin, miten hänen käy, jos tulee tällainen juttu.  Asema ei siitä ainakaan parane. Kun kunkkulassa sattuu astumaan”lilsessan” isän ja ”lilsessan” omille varpaille käy yleensä kehnosti. Jonaksen onneksi voitaneen todeta, että onneksi emme enää elä sitä aikaa, että pää lähtisi ihan niin kuin irti kokonaan… vaikka toisaalta henkinen päänlähtö voi olla konkreettista kallonirroittamista pahempi juttu noin niin kuin kokonaisuudessaan.

Kuka uskaltaa palkata Jonaksen duuniin tai ottaa hänet asianajajakseen kun hän ei ole todennäköisesti kunkkulan kunkun suosiossa? Eivät ainakaan ne, jotka haluavat syystä tai toisesta pysyä valtapiirin sisällä. Ehkä ne, jotka haluavat kunkkuvallan loppumista, palkkaavat hänet. Mutta voi olla, että hekään eivät uskalla.

Jonas järjesti itselleen aika haastavan loppuelämän.  Jos juorut Jonaksen mustasukkaisuudesta pitävät paikkansa, niin ei voi muuta sanoa, että säälittävää, mutta ah, niin kovin tavallista.

Lööppissä ( Iltalehti ) kirjoitettiin näin:

Paljon on tapahtunut sitten viime kesän ja prinsessa Madeleinen kihlautumisen. Tuolloin nuori nainen hehkui Jonas Bergströmin rinnalla, esitteli sormustaan ja kertoi haaveilevansa lapsista.

Nyt 27-vuotias Madeleine joutuu puntaroimaan tulevaisuuttaan uudelleen.

Prinsessa pakeni lauantaina suhdekohua New Yorkin vilinään. Koneen laskeutuessa Yhdysvaltoihin prinsessan sormessa ei ollut enää kihlasormusta.

Expressen-lehden mukaan prinsessa halusi ottaa sormuksen pois sormesta vasta, kun se tuntui sopivalta.

Alun perin New Yorkin -matkan piti kestää vain muutaman viikon, mutta prinsessa ilmoitti yllättäen viipyvänsä matkalla suunniteltua pidempään.

Poissa synttäreiltä

Matkan virallinen syy on työmatka: Madeleinen on tarkoitus työskennellä kuningatar Silvian perustamassa Childhood-hyväntekeväisyysorganisaatiossa. Hän palannee takaisin Yhdysvalloista Ruotsiin vasta toukokuun lopulla.

Spekulaatioiden mukaan Madeleine pidensi vierailua eron aiheuttaman kohun takia.

Salatut taustat

Lue Iltalehden jättiraportti Madeleinen ja Jonaksen erosta maanantain Iltalehdestä.

  • Jäävätkö Victorian häät kohun varjoon?
  • Ruotsalaiset: Madeleine, unohda koko tyyppi
  • Kuningas raivostui
  • Miten käy Jonaksen?
Mainokset

2 kommenttia

Kategoria(t): Kirppulan lööppiuutiskatsaus, Lööpistä löydetty, muistilappuja

2 responses to “Miten käy Jonaksen?

  1. Jos miehellä on tiedossa prinsessa ja lokoisat oltavat hovin lähipiirissä – niin osoittaa luonteen ja lihan heikkoutta antautua jonkun tavispimatsun kanssa heilastelemaan. Tällainen mölli ansaitsee kaikki tulevat vastoinkäymiset mitä hän tempauksellaan elämäänsä epäilemättä keräsi.
    Kaikki sympatiat Maddelle ja Jonakselle toivon järkeä sen verran että voisi samantien vetäistä itsensä vessanpytystä kuten muunkin ulosteen.

  2. Kirppulassa ollaan täsmälleen samaa mieltä!
    Kannattaisi ehkä mennä ongelmajätelaitokselle…tämän Jonas-pojun. Toivottavasti tuosta ei tule kunkkulan mattimervi-tapausta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s