Neulekirppuja näyttää olevan monenlaisia

Kyllä Kirpun nenään on nyt ryhtynyt kasvamaan aika iso herne. Tulee mieleen, että voisi tehdä Miinat, jos omistaisi samanlaiset sukset ja yhtä jyrkän luonteen. Jotenkin  nyt vain ottaa päähän, että saman nimimerkin napannut neuloskelija esiintyy netissä. Voisihan sitä tietenkin olla otettu siitä, että on tullut aikoinaan Neulekirpussa keksineeksi sellaisen nimen, että se kelpaa kopijoillekin.   Novitan blogisivustolla esiintyy tämä nimimerkkikaimani.

Miksi tämä postaus sitten? Yksinkertaisesti siksi, että ei kukaan kaveri luule tätä valepuvussa kulkevaa Neule-Kirppua tämän blogin pitäjäksi.

Mainokset

7 kommenttia

Kategoria(t): sekalaista sälää., Verenpaine nousee

7 responses to “Neulekirppuja näyttää olevan monenlaisia

 1. ;( Kissamaullehan kävi sama homma. Jossakin kestovaippa-foorumilla rupesi pyörimään kaima joka oli kähveltänyt nickin. Ärsyttäviä tollaiset!

 2. Joo. Herne alkoi kasvamaan, kun huomasin tuon. Tuo on kuitenkin ollut mun nicki todella kauan. Aivan kuten Kissamaullakin. Sikälikin ärsyttää tuo, kun aika usein oon allekirjoittanut Neule Kirppu.

 3. Identiteettikriisi – ja syystä! Kirppua puolustamaan koko Blogistania!

 4. Mari/kameravene: Pitäisi olla sen verran omaa mielikuvitusta, että keksii nikinsä ihan itte tai jos ei keksi, niin sitten esiintyy ihan vaan omalla nimellään.

 5. Bloggaaja Outi oli aikanaan keksinyt mielestään aivan loistavan bloginimen: Kerällä. Oli kumminkin fiksu ihminen ja kuukkeloi ko. nimellä, törmäsi minun blogiini ja meilasi minulle kysyen, voisiko hän mitenkään myös käyttää Kerällä-nimeä. Hyvässä yhteisymmärryksessä syntyi sitten blogi Outi: Kerällä, jota en usko kenenkään sekoittaneen minun Kerällä-blogiini. Näin pitäisi toimia. Mutta ehkä tuo valekirppu ei ole tutustunut Blogistaniaan (jos kerran pyörii Novitan keskusteluissa)? Ei ole kuullut, että on aito Neulekirppu?

 6. Jep oon ittekin mokannut kuvauksia -blogini nimen kanssa.
  kävin kuitenkin pahoittelemassa ja pyytelemässä anteeksi kömmähdystäni ja lisäsin nimeen Kuvauksia by Neulekirppu ja allekirjoituksena oli aina Neulekirppu.
  No pientähän tämä on. Eikä kysymys ole ihmishengestä, mutta silti se kyllä
  vähän riepoo.

  Kerällä nimi on tosi hyvä!

  Sun blogiis muuten ei taida enää päästä lukemaan?

 7. Kerällä-blogiin pääsee vapaasti, Tuumooksia on kutsun takana. Lähetänkö..? 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s