Perillinen ja sitten vasta ero

Surullista lööppiuutista. On aika kamalaa, että tällaista tapahtuu Euroopassa 2011. No toisaalta se osoittaa, että naisten ihmisoikeusasiat ovat edelleen ajankohtaisia. Tämähän on kuin munimista. Ensiksi pitää saada kultamuna ja sitten kana pistetään pataan. Miksi tämä häntä-heikki ei nainut joitakin niistä kuudesta äidistä, joiden lapsille hän on isä. Tai olisihan hän voinut säätää lain, jotta olisi voinut naida heidät kaikki. Tämä juttu vaikuttaa painajaisunelta, mutta ilmeisesti se on kuitenkin ihan totta. Aikuisten oikeasti…ei voi olla…

Uutisen lähde: Iltalehti

Lehtiväite: Charlenen synnytettävä perillinen ennen eroa

Tiistai 12.7.2011 klo 13.58

Monacon ruhtinasparin avioliiton on väitetty olevan järjestetty. Ranskalaislehden mukaan ruhtinatar Charlene aikoo jättää ruhtinas Albertin heti, kun on synnyttänyt tälle perillisen.

Jos Albert ei saa lapsia avioliitossa, periytyy kruunu Carolinen vanhimmalle pojalle.

Jos Albert ei saa lapsia avioliitossa, periytyy kruunu Carolinen vanhimmalle pojalle. (SPLASH/AOP)

VSD-lehden mukaan työläistaustainen Charlene olisi luvannut synnyttää ruhtinas Albertille laillisen jälkeläisen vastapalvelukseksi rikkaasta elämäntyylistä. Lehden haastatteleman perustuslakiekspertin mukaan ruhtinaspari olisi tehnyt keskinäisen sopimuksen, jonka mukaan pari voi lähteä eri teille heti, kun on onnistunut tuottamaan Monacolle virallisen kruununperijän.

– Se on koko omituisen avioliiton taustaidea, asiantuntija totesi lehdelle.

Vaikka Albertilla on kaksi tunnustettua lehtolasta – ja mahdollisesti kaksi lisää -, hän tarvitsee avioliitossa syntyneen lapsen. Lehtolapset eivät ole mukana kruununperimysjärjestyksessä. Jos Albert ei saa avioliitossa lapsia, periytyy kruunu hänen siskonsa vanhimmalle pojalle.

Avioero traditio

Toisen lehden haastatteleman, nimettömänä pysyneen lähteen mukaan avioero on lähes traditio Grimaldin dynastiassa. Albertin siskot Caroline ja Stephanie ovat molemmat tunnettuja avioeroistaan ja myrskyisistä parisuhteistaan. Myös Albertilla on takanaan lukuisia epäonnistuneita suhteita.

Lähteen mielestä Charlene onkin ollut alusta lähtien ideaalivalinta ruhtinattareksi ja Monacon hovin laillisen jälkeläisen äidiksi. Ruhtinatar Gracea ulkoisesti muistuttava Charlene on nuori, tyylikäs ja urheilullinen. Kaikkea mitä keski-ikäinen Albert ei ole, lähde sanoo.

– Kun dynastian jatko on varmistettu,sekä Albert että Charlene voivat olla jälleen vapaita, lähde kuvaili.

IL

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Kirppulan lööppiuutiskatsaus, Lööpistä löydetty, muistilappuja, Pohdintaa, sekalaista sälää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s