Tiimari konkurssiin

Elistä uutispäivää hallitsi Tiimarin konkurssi. Hmmm…. Tiimari on tuttu puoti. Siellä tuli aiemmin käytyä todella paljon, sitten jossakin vaiheessa tavara muuttui ylikalliiksi krääsäksi tai sitten vaan oma makuni muuttui, että lopetin käymisen kokonaan. Ettei vaan olisi käynyt niin, että asiakas pääsi unohtumaan?

Jos olette seuranneet Gordon Ramsayn Hotellit kuntoon-ohjelmaa, niin siinä on ollut monta hyvää esimerkkiä siitä, että homma on pyörinyt yrittäjän navan ympärillä. Toki ohjelmassa kärjistetään, koska se on myös viihdettä, mutta perusasiat ovat kuitenkin juuri niin, että jos unohdetaan asiakas, niin huonosti käy.

3 kommenttia

Kategoria(t): kirppu news, Kirppulan lööppiuutiskatsaus, Lööpistä löydetty

3 responses to “Tiimari konkurssiin

  1. Tiimarissa on paljon ”laatutavaraa” Aasiasta. Kävin Kuopiossa Tiimarissa paljonkin. Jos nyt mietin, mitä tiimarilaista muuttotavaroissani on, niin vain muovitaskuja, joita muutamia päiviä sitten kävin ostamassa. Voisin kyllä luetella, mitä kaikkea olen Tiimarista aikojen saatossa ostanut, mutta olkoon.

    Kuppilaohjelmaa en ole seurannut, mutta varmaan on niin kuin sanot. Kylillä on saattanut säilyä nuhjuisia baareja, joissa ukot maailmaa keskarin äärellä parantavat, mutta ne kuppilat ovat kunnossa. Tankki täyteen -sarjan baari on ikimuistettava.

  2. =D Suomessa on paljon kuppiloita, jotka sopisivat ihan sellaisenaan Kaurismäen elokuvan kulisseiksi.

  3. Liisa

    Multian Korsu-baari olisi sopinut. Ikävä kyllä, se lopetettiin. Siellä oli maailman parhaat paikalle leivotut munkkirinkilät. Enää en toki voi sellaisia syödä, mutta on mukava muistella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s