Kirppu News, heinäkuu 2008, July 2008

1. Heinäkuu 2008 Uskomatonta, että heinäkuukin jo vilahti….

2. Lupiinit kukkivat vielä kuukauden alkupuolella paikoin

3. Torstai-haaste jäi kesälomalle. Ennen lomaa annettu haaste oli Sunday Smile. Tässä kukkasten kesähymyä. Vastaavasti Thursday Challenge oli Photography.

4. Kävelyllä Lontoossa

5. Kesälaitumelle … meidän heppakin sai muutaman lomapäivän. Kevään treenaamisen jälkeen sen lihaksisto on jo hieman paremmassa kunnossa, mitä se oli, mutta työtä piisaa vielä pitkäksi aikaa.

6. Merielämää Sea life Täytyy myöntää, että olin vähän yllättynyt näiden, kokoonsa nähden, nopeasta liikehdinnästä. Kuva ei ole kovin tarkka.

7. Takaisin kotiin Back to home ja Takaisin kotiin II Back to home II … mitä lähemmäs Helsinkiä saavuimme, sitä tummemmaksi taivas muuttui. Helsingissä satoi. Kaatamalla. Tervetuloa kotiin. Liitin tämän jälkimmäisen kuvan myös Thursday Challege’s Sky -teemaan.

8. Thursday Challenge: Hot … I just used one old photo. Valokuvatorstai on kesälomalla. Kesälomatunnelmissa on hyvä miettiä painoarvoa. Viimeistään ainakin siinä vaiheessa, kun aikoo ottaa sen kolmannen grillimakkaran.

9. Vanha voimala Vaajakoskelta

10. Vanhan voimalan varjo

11. Taas Again tämä vanha voimala

12. Rannalla On the lakeside

13. Monettunnelmaa

14. Herkkuhetki

15. Vihreä hämärä

16. Locomotives at Jyväskylä railway station vetureita rautatieasemalla eräänä aurinkoisena aamuna. Sellaisiakin aamuja on siis ollut, aina välillä.

17. Pihlajakeinussa on hyvä keinahdella, jos sattuu olemaan hämähäkki…

18. Thursday Challenge: Yellow ja saman tien jatkoa teemaan keltainen. Tuota joo, tämä on kai rikkaan poikaraukan unelma, tai jotain sinne päin…

19. Lontoolainen oudossa ympäristössä ja saman reissun varrelle osui taas tuo Koskensaaren rautatiesilta. Lähikuva tuokka tiukasti rajaavalla obiskalla ei välttämättä tee sillalle oikeutta. Siltakuvia Talvimaisema ja syksytunnelmaa ja keväällä

20. Kukintaa Blooming iltahämyssä kuvattua kukkamaailmaa Koskensaaren sillan liepeiltä

21. Together Yhdessä

22. Kesäilta Summer Evening

23. Ohdakkeet Cirsium Väinönputken elämää sen kunniaksi lisää kukkia, että Neulekrippu’s Weblog ylitti 50 000 kävijän rajan (50022 30.8.2008 klo 11.40) ja samaan aikaan Kuvauksia by Neulekirpussa oli mittarissa 61979 eli yhteensä 112 001. Kiitos kirppu-blogeissa kävijöille ja kommentoijille. Kyllä blogielämää ei voita mikään, paitsi tallielämä.. 😉

24. Kala Fish

Jätä kommentti

Kategoria(t): kirppu news, kirppu news 2008, muistilappuja, photography, valokuvaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s